OCTAVE practica o muzica instrumentala pe care el o denumeste "Electronic Symphonic Rock Music". Mai multe date despre cine este si ce stie sa faca OCTAVE puteti afla vizitind pagina lui de web din Internet la adresa: http://www.octave.ro. Aceasta va fi o adresa familiara tuturor celor care vor sa fie la curent cu noutatile Octave. Aici veti gasi, pentru inceput, in fiecare luna, muzica noua precum si informatii la zi despre activitatea artistului.

OCTAVE vrea sa puncteze prin acest CD-ROM intentia de a renunta partial la formele clasice de mediatizare a muzicii: Radio, TV, Presa scrisa, Casete audio, CD-uri, scopul final fiind mutarea sa totala in MULTIMEDIA. De acum inainte OCTAVE nu va mai fi de gasit decat in Internet.

Strategia urmareste mutarea auditoriului catre acest domeniu de mediatizare specific acestui sfarsit de mileniu care dupa estimarile specialistilor in maximum doi ani va depasi ca audienta mijloacele clasice. Socul informational este atat de mare si lucrurile se petrec atat de repede incat nu toti au devenit constienti de faptul ca la ora actuala un calculator cu performante tehnice la zi a ajuns mai ieftin decat un televizor. Diferenta este ca pe un computer poti sa faci mult mai multe lucruri. Fisierele video si audio la "high-quality" pe Internet sunt o realitate iar progresele in domeniu apar de la luna la luna. Este clar ca in curand vom putea viziona pe Internet orice televiziune din orice colt al lumii, putem asculta orice radio de oriunde, putem citi orice revista sau ziar de oriunde.